CopenOpen Poetry Slam

CopenOpen er Københavns åbne poetry slam-scene, der holder til i HUSET-KBH (tidl. Huset i Magstræde). Showstart er altid kl. 20.00 og dørene åbner en halv time før. Entré 25 kr. De næste shows er kvalifikationerne til DM den 15. november og 6. december.

Poetry slam er en battle på poesi mellem ti digtere, hvor publikum er dommere og bestemmer, hvem der vinder. I sidste halvår af 2013 kan du hos CopenOpen følge kvalifikationen til DM i poetry slam.

Reglerne er så simple, som de er få
1. Du har max. tre minutter og ti sekunder på scenen
2. Du skal have tekstmateriale nok til tre runder
3. Du skal selv have skrevet teksten (dog må der gerne samples fra andre)
4. Du må ikke være klædt ud, være nøgen, bruge rekvisitter eller instrumenter

Og husk: Pointen er ikke pointene, pointen er poesien!

Ønsker du at deltage?
Du kan kun tilmelde dig det næstkommende CopenOpen slam. Det gør du ved, at skrive en besked til CopenOpen på  facebook (Ja, det skal være en besked, ikke en kommentar). Du kan tilmelde dig fra den 1. i hver måned og frem til showstart. Der er ti pladser, og de fordeles efter først-til-mølle-princippet.
Dørene åbner altid kl. 19.30

Mere om CopenOpen
CopenOpen Poetry slam er en forening, hvis formål er at opretholde en åben poetry slam-scene i København. Alle, der har lyst til at konkurrere på ord og performance, er velkomne.

Værterne er på skift og i skrift en af de to tropehatte og mesterslammere: Jacob Hallgren og Frank Langmack, der også er deux ex primus motorus bag foreningen. Men bag det allegoriske scenetæppe hjælper en række gode ordmennesker fra den danske poetry slam-scene også til med at holde poesien kørende, bl.a. Bianca Fløe (næstforkvinden) og Louise Cain mfl.

Er du interesseret i at få besøg af et poetry slam show eller en workshop på dit uddannelsessted, til firmafesten eller lign, så bringer vi også gerne poesien ud.